Pojištění odpovědnosti je tu s námi už dlouhé roky

aaktu.cz ergo cz uvodni

Každý z nás už o něm slyšel a určitě platí, že nejde o žádnou žhavou novinku. Naopak, trend se rozšířil i do středoevropského prostoru, pojištění občanské odpovědnosti je velmi důležité téma. Neměli bychom je brát na lehkou váhu nebo dokonce přímo obcházet, nikdy totiž bohužel nevíme, co se nám může přihodit na ulici v příští minutě.

Shodíme zboží z regálu v obchodech, způsobíme nedopatřením majetkovou škodu, možných variant je jistě více než dost. A právě kvůli tomu je lepší myslet na odpovídající prevenci, protože složitá a finančně nákladná řešení by nám vzala spoustu sil.

V jedné smlouvě ochrana celé rodiny

Smlouvu si nemusíte sjednávat pouze v roli jednotlivce, připravena je totiž pojistná ochrana pro každého ze členů vaší domácnosti. Pojištění odpovědnosti občana za škodu totiž myslí i na početné rodiny a usnadňuje jim každodenní život. Žádná spoluúčast, ale také maximální komplexnost. Pojistné plnění je totiž naprosto stejné jak v případě újmy na zdraví, tak i u majetkových škod. Limity mají čtveřici podob, konkrétně jde o 3, 5, 7, ale také 10 milionů korun. Výhodou je pak také celosvětová platnost, není tedy nutné si na cesty do zahraničí sjednávat další připojištění nad rámec běžných smluvních podmínek. Dovolená nebo pobyt v cizině se tedy obejdou bez dalších starostí.

Rychlá a věcná dohoda je samozřejmostí

Nechcete na nic dlouho čekat, řešit složité administrativní formality? Samozřejmě, nikdo nechce zdržovat a odrazovat potenciální klientelu už na začátku, cílem je transparentní přístup a rychlé jednání. ERGO pojišťovna je na trhu už čtvrtstoletí a má velmi širokou nabídku produktů. Životní, úrazové nebo i majetkové pojištění, stačí si vybrat. A podle čeho si vlastně samotné pojištění vybírat, na co se zaměřit?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Přidej komentář jako první k "Pojištění odpovědnosti je tu s námi už dlouhé roky"

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*